Innloggingstips

Du må logge inn for å editere disse websidene eller for å få tilgang til intern informasjon.

1) Klikk på "sign in" helt nederst på siden:

2) Dersom du får opp innloggingsvinduet som vist under, kan du skrive inn brukernavn og passord (fåes av Knut-Frode). Husk å ta med "@kronhauk.com" etter brukernavnet.Dersom du allerede er innlogget med en annen Google-bruker i din nettleser, må du velge "logg på med en annen konto", og deretter oppgi brukernavn/passord som over.


3) Deretter må du nok en gang velge "logg på" helt nederst på websiden (litt merkelig at det er nødvendig):


4) Du skal nå ha fått opp noen ekstra valg i menyen til venstre på siden:


5) Under siden "epostliste" får du nå epostlister for styret, instruktører, og foresatte for hhv alle musikanter, hovedkorps, juniorkorps og aspiranter.
For å sende epost til en gruppe kan du klikke på linken "Send mail til ...." Dette fungerer imidlertid bare dersom din nettleser er konfigurert til å bruke ditt vanlige epostprogram. Alternativt kan du markere alle epostaddressene og lime inn "til-feltet" i ditt vanlige epostprogram.
Fordelen ved å sende epost via websiden på denne måten er at epostlisten på websiden er oppdatert til en hver tid. Av erfaring er det alltid noen foresatte som faller ut når man svarer til alle på tidligere eposter, samt at mange tidligere foresatte får eposter de ikke ønsker.

Comments